Op een luchtige en speelse manier nodig ik je uit om nieuwsgierig te zijn naar je eigen en elkaars denkbeelden en waar die vandaan komen:

  • door eigen observaties en overpeinzingen te delen (bubbels),
  • door verrijkingsdagen te organiseren
  • door geestverruimers (boeken/spreuken) te delen
  • door jou te vragen ditzelfde te doen
Marieke Haaker

Marieke Haaker

Al van kleins af aan ben ik geobsedeerd door het gedrag van mensen. Waarom doen ze wat ze doen. En vooral waarom lukt het toch zo vaak niet om elkaar te bereiken of te verstaan. Thuis, op straat of in een organisatie. Het was dus geen verrassing dat ik bij de studie Sociale Psychologie terecht kwam. Daar leerde ik van alles over gedrag van mensen en verschillen overbruggen. Dat heb ik daarna in de praktijk toegepast. In organisaties, bij teams. Bij mensen zoals jij en ik.

Ik ben er inmiddels achter dat hoe prettig het ook is dat we selectief waarnemen en dus vooral zien wat we willen zien. Het belemmert ons ook. In onze creativiteit. In de verbinding die we met elkaar maken. En zelfs in de beleving van ons geluk. En dat vind ik zonde. Daarom deze site waarin ik iedereen uitnodig om die waarneming te blijven onderzoeken. Om nieuwsgierig te zijn naar elkaars denkbeelden en waar die vandaan komen. Zodat we de pracht van ieders bubbel ontdekken en genieten van de beweging van al onze bubbels samen.

Verder ben ik de vrouw van & moeder van drie kinderen en twee katten. Wroet ik graag in de tuin. En ook daar ben ik meer van de natuurlijke groei en minder van de aangeharkte perkjes.

Wil je meer weten over mijn zakelijke opdrachten? Bekijk dan gerust mijn linkedin profiel.

En last but nog least
Zonder de hulp van Helma Timmermans en Liesbeth de Looper zou Bubbelwerk er heel anders uit zien. Helma dacht samen met mijn dochter mee over de naam en heeft dat vertaald in een sprankelend logo. Liesbeth zorgt ervoor dat mijn website ‘bubbelwerk – proove’ is. Bedankt meiden!